DEN RØDE SERIE

 
"Formidabel læsning, hvor alle kan være med." Bogopelvelsen.dk
 
"...fremragende letlæsning med spændende og vedkommende historier ... hvis vi på nogen måde skal indgyde til læselyst hos de læsesvage, så skal vi også give dem noget at få læselyst og -motivation af. Det finder vi her i Einspors Røde serie."
Bogoplevelsen.dk
 

Den komplette røde serie (2017 - 2021)

Køb hos iMusic. Flere af bøgerne kan være udsolgt, men kontakt mig alligevel, hvis der er bestemte titler, du er ude efter. Jeg har muligvis stadig mindre restoplag liggende.
 
LIX 10 (UDSOLGT)         LIX 6 (UDSOLGT)           LIX 11 (UDSOLGT)
   
 
LIX 7 (UDSOLGT)           LIX 7 (UDSOLGT)            LIX 7 (UDSOLGT)
   
 
LIX 9 (UDSOLGT)         LIX 9 (UDSOLGT)          LIX 8 (UDSOLGT)
   
 
LIX 11 (UDSOLGT)         LIX 6 (UDSOLGT)           LIX 8 (UDSOLGT)
   
 
LIX 8 (UDSOLGT)           LIX 8 (UDSOLGT)            LIX 10 (UDSOLGT)
  
 
LIX 10 (UDSOLGT)          LIX 8 (FÅ TILBAGE)        LIX 10 (UDSOLGT)
  
 
En bogserie skrevet direkte for og til læseudfordrede børn og unge fra 12 år og op. Bøgernes lixtal går fra 6 til 11, men sproget er fuldstændig flydende, og læser man fx bogen højt, vil man overhovedet tænke over, at det er letlæsning. Indhold og abstraktionsniveau passer til ældre børn. Man får kort og godt en LÆSEOPLEVELSE! Alle bøger er ml. 50 og 100 sider. Alle titler findes endvidere som e- og lydbøger.
 
"Jeg var træt af bøger, som foregav at være letlæsning, men alligevel havde lixtal langt op i tyverne, og ydermere var tarveligt udført. Med den røde serie ville jeg skabe en serie, som tog læserne alvorligt. Bøger som læseudfordrede kunne sidde med i skolernes læsebånd uden at føle sig udstillet, og som gav dem en fuldtonet alderssvarende histore. Men som også kunne læses af børn og unge, som læste alderessvarende, og det kan den røde serie."
 
Her finder du bøger med et lixtal som er banket helt i bund, og som alligevel hver især leverer en læseoplevelse, der får læseudfordrede, ældre børn til at sluge historierne?
Henrik Einspors forfatterside. Seneste opdatering 24. april 2023