BØGER FOR VOKSNE

 
 
 
    
Covers: Løse Ænder & gipsy graphics (2022 + 2023)
 
Mistet herredømme (2022) Roman om en 11-årig kørelærersøn og de mærkelige uger i begyndelsen af 1972, hvor kongen netop er død efter kort tids sygdom. Danskerne har fået en dronning, men også i kørelærerhjemmet er et tronskifte på vej. Denne dag bliver sidste gang, drengen ser sin far i 30 år. Bogen følger i tilbageblik drengens opvækst i årene op til dennne skelsættende februarmorgen. (UDSOLGT) (Et lille antal eksemplarer kan stadig købes ved privat henvendelse)
 
Arresø (2022) Igen følger vi kørelærersønnen, denne gang i tiden efter forældrenes brud, afskeden med barndomslandet og det nye liv, som venter ham i boligblokken med alt, hvad det indebærer af GRU-blade, gys og glamrock.
 
Fra hestens mule, (2023) består af 36 kortprosatekster formet som erindringsglimt. Kom med til begyndersvømning i Roskilde Fjord, til Bowie-koncert på Nya Ullevi og oplev andre nedslag i et barne og ungdomsliv.  
 
Bærplukkerne (2023) Jordbærsæsonen er kort og sød, men sommeren 1980 er den vådeste i mands minde. For at slippe hjemmefra har Martin søgt job som bærplukker på en gård. Men vejret slår plukkerne ud en efter en, og selv Martin er ved at give op. Kun den jævnaldrende pige, Manne, holder ham til og sætter gang i hans fantasier. (UDSOLGT)
 
"En virkelig stærk læseoplevelse, der bliver hængende i tankerne længe."
Lektør (om Bærplukkerne)
 
KØB DIT EKSEMPLAR DIREKTE FRA FORFATTEREN: Kr. 150,00 inkl forsendelse. Betal via MobilePay (30227597) (Husk at skrive navn + adresse, samt titlen på bogen, du ønsker) 
 
Henrik Einspors forfatterside. Seneste opdatering 4. juni 2024