BØGER FOR VOKSNE

MISTET HERREDØMME - en roman om en dreng, som prøver at lære færdselsreglerne i kørelærerhjemmet, hvor forældrenes ægteskab er på vippen til at køre helt i grøften. Det er samtidig et tidsbillede af et Danmark før EF, før oliekrise og økonomisk afmatning. 
 
 
Cover: Løse Ænder & gipsy graphics
 
Forfatterens første bog for voksne. En roman om en 11-årig dreng, kørelærersøn (ligesom forfatteren selv) og de mærkelige uger i begyndelsen af 1972, hvor kongen netop er død efter kort tids sygdom. Danskerne har fået en dronning, men også hjemme hos den 11-årige er et tronskifte på vej. Spændingen mellem forældrene har aldrig været større. Og drengen skal på lejrskole om kort tid. Det er nu, pengene skal betales. Men forældrene er ikke på talefod. Februar dirrer sort mod ruden, mens moren tager mod til sig til at spørge om faren har tyve kroner. Faren har ikke tyve kroner, men han har et eksplosivt temperament. Og denne morgen bliver skelsættende for drengen. Det bliver nemlig sidste gang, han ser sin far i 30 år. Bogen følger i tilbageblik drengens opvækst i årene op til denne februarmorgen for 50 år siden. 
 
KØB DIT EKSEMPLAR DIREKTE FRA FORFATTEREN: Kr. 250,00 inkl. forsendelse. Betal via MobilePay (30227597) (Husk at skrive navn + adresse, samt navnet på den bogtitel, du vil købe)
 
Cover: Løse Ænder & gipsy graphics
 
Forfatteren kalder selv Arresø for den lyse tvilling til Mistet herredømme. Begge bøger udspringer af det samme grundmanuskript. Igen følger vi kørelærersønnen, denne gang i tiden efter forældrenes brud, afskeden med barndomslandet og det nye liv, som venter ham i boligblokken med alt, hvad det indebærer af GRU-blade, gys og glamrock.
 
Bestil dit eksemplar direkte hos forfatteren. Brug linket over bogen
Henrik Einspors forfatterside. Seneste opdatering 31. maj 2022