FØRSTE BOG FOR VOKSNE

MISTET HERREDØMME - en roman om en dreng, som prøver at lære færdselsreglerne i kørelærerhjemmet, hvor forældrenes ægteskab er på vippen til at køre helt i grøften. Det er samtidig et tidsbillede af et Danmark før EF, før oliekrise og økonomisk afmatning. 
 
Min første bog for voksne. Det er en bog om en 11-årig dreng, en kørelærersøn (ligesom jeg selv) og de mærkelige uger i begyndelsen af 1972, hvor kongen netop er død efter kort tids sygdom. Danskerne har fået en dronning, men også hjemme hos den 11-årige er et tronskifte på vej. Spændingen mellem forældrene har aldrig været større. Og drengen skal på lejrskole om kort tid. Det er nu, pengene skal betales. Men forældrene er ikke på talefod. Februar dirrer sort mod ruden, mens moren tager mod til sig til at spørge om faren har tyve kroner. Faren har ikke tyve kroner, men han har et eksplosivt temperament. Og denne morgen bliver skelsættende for drengen. Det bliver nemlig sidste gang, han ser sin far i 30 år. Bogen følger i tilbageblik drengens opvækst i årene op til denne februarmorgen for 50 år siden. 
 
KØB DIT EKSEMPLAR DIREKTE FRA FORFATTEREN: Kr. 250,00 inkl. forsendelse. Betal via MobilePay (30227597) (Husk at skrive navn + adresse)
Henrik Einspors forfatterside. Seneste opdatering 22. marts 2022