Henrik Einspors forfatterside

De nyeste udgivelser fra Henrik Einspor 2020

De to myr 2

(Ja, hvad skete der egentlig med pigen, som fandt to sære dyr i skoven - og fodrede dem med sine klassekammerater?) Den spændende afslutning på serien er netop udkommet. 
 
Illustration Kristian Eskild Jensen
 

Kaput & Finito (sjoveste serie i 65 millioner år!)

Kaput & Finito - de ufrivillige tidsrejsende. Ny supersjov serie om to fjolser, som bliver sendt på tidsrejse for at redde en uheldig pandaforsker. De møder dinosaurer, talende aber og selveste Adolf Hitler som barn. Det går ikke stille af sig. Heller ikke, da de støder på en atombombe, som ved en fejl er havnet i en forkert tidsalder. (Netop udkommet januar 2020)
 
  
Illustration Lars Kramhøft
 

       FLERE NYE TITLER PÅ VEJ I 2020 ... SE DEM FØRST HER!

            ÆLDRE TITLER HERUNDER

^^^^^Husk at sætte lyd på, når du ser ovenstående Hansi Hønegal-trailer. Krimierne om den hårdkogte snushane er sjov med sjov på. De kan også høres som lydbøger HER.

Læs eller lyt til bøgere (klik på forsiderne)

     Besøg min blog
Omslag og illustrationer af Miwer
Klik på forsiderne og gå til læseprøve.
 

Max Skræk UDSOLGT MEN FINDES SOM E- OG LYDBØGER

Humor/Horror-føljetonen om dødningen Max Skræk og hans uheldige følgesvend, pigen Isabel. Gys og grin og smæk for skillingen. Hvad stiller man op, når man kun kan slippe af med en afdød skrækskuespiller ved at vælge en, som han kan tage med sig tilbage til graven? Og hvad gør man, når man opdager, at han i virkeligheden blev myrdet, og morderen stadig går rundt derude. Der er otte bøger i serien (ni på en måde, idet sidste bind er et dobbeltbind) Alle bøger er illustreret af Rasmus Jensen. Læs mere om bøgerne og se flere illustrationer på Løse Ænders hjemmeside.
 
Forsider og illustrationer Rasmus Jensen
LÆS eller LYT til bøgerne (Klik på forsiderne)
 

Autentiske gys fra gamle dages folketro. Mød Sælkvinden, Nøkken, Bjergmanden og Skiftingen

   
 
En fiskehandler redder en kvinde fra at drukne - tror han da. Men hvad med det sælskind, han fandt på stranden dagen før? Er i hun virkeligheden en sælkvinde?
 
Bue er fast spillemand til høstfesterne, men en dag hører han rygtet om Nøkken - Åmanden, som lokker folk ud i dybet til sig. Men Nøkken kan også stemme hans violin, så den bliver endnu bedre. Der er bare lige en ting ... 
 
I den gamle høj bor Bjergmanden! Ja, god morgen! siger gårddatteren Ingrid og begiver sig ud til højen kort før sit bryllup. Hun har vogterdrengen Halte med, så kan intet gå galt, vel? Åh jo! 
 
Jim Horn er talentspejder. Altid på jagt efter interessante emner til tv-shows. Og en dag hører han om et usædvanligt barn. Et barn gemt væk i en hytte i skoven. En slags skifting. Han lugter straks en god forretning. Udsolgt
 
Klik på forsiderne og læs bøgerne på eReolen

Ali Zongo 

Super sjov serie om drengen Kurt, som finder en nødlandet alien og tager ham med hjem. Ali Zongo er bestemt ikke den mest lysende stjerne i universet, og hans indtog i familien, netop som den i forvejen står foran familieforøgelse, kommer ikke til at gå stille af sig. Kurts søde, men lidt skrappe lærer, fru Lund får bestemt også ændret sit syn på en masse ting. Og en dag er der korncirkler på marken ...
Hele serien er på otte bind, som alle er mesterligt illustreret af Thomas Balle.
 
        
Forsider og illustrationer Thomas Balle

Besøg min blog                  

Tidligere udgivelser

Disse titler er alle udsolgte, men af og til kan man være heldig at finde dem i antikvarboghandlere eller på loppemarkeder. (se flere forsider på min blog)
 
         
Forsider af Lars Petersen (1-7) Jon Ranheimsæter (8) Klaus Westh (9) Peter Snejbjerg (10) Steen Axel Hansen (11)
+ 
25 Jack Stump-bøger/10 Svend Svovl-bøger/30 bøger i Gyldendals Dingo-serie + diverse novller og bidrag til antologier (se nogenlunde komplet liste her)
 
Se forsider til alle de 25 Jack Stump-bøger på den hemmelige blog. Hvor du også kan finde en masse andre Einspor-ting. 
 
Henrik Einspors forfatterside. Seneste opdatering 21. januar 2020